Logo carte NL 2018 2

family-living

Bij ons bent u aan het juiste adres

Als Crelan bankkantoor en onafhankelijk verzekeringsmakelaar staan wij steeds tot uw dienst voor al uw vragen over bankzaken en verzekeringen. Heeft u als particulier of zelfstandige een vraag over kredieten, beleggingen, verzekeringen e.a., dan kan u ons steeds contacteren via onderstaande contactgegevens:

Zakenkantoor Dockx bvba

Mechelbaan 676a

2580 Putte

Email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Openingsuren:

maandag:   09u00 - 12u30 (namiddag op afspraak)

dinsdag:     09u00 - 12u30 en 13u30 - 17u00

woensdag:  09u00 - 12u30 (namiddag op afspraak)

donderdag: 09u00 - 12u30 en 13u30 - 18u00

vrijdag:      09u00 - 12u30 en 13u30 - 17u00

zaterdag:   09u00 - 12u00

buiten de kantooruren op afspraak

 

Crelan bankagentschap Frank Dockx

Meer info over Crelan vindt u terug op www.crelan.be

 

Onafhankelijk verzekeringsmakelaar

Als verzekeringsmakelaar bieden wij u verzekeringen aan via verschillende maatschappijen waaronder AG Insurance, Allianz, Allianz Global Assistance, Axa, Baloise, DAS, Dela, Delta Lloyd Life, DKV, Euromex, Fidea, LAR en Vivium.

Naast het beheer en de opvolging van uw verzekeringen zorgen wij ook voor een gepaste schaderegeling.


Advies, service en behartiging van uw belangen

Wij zijn uw persoonlijke brug met diverse verzekerings-
maatschappijen. In alle onafhankelijkheid begeleiden en adviseren wij u in het vinden van een oplossing op maat. We treden op als ùw belangenverdediger, zeker in geval van schade maar ook in alle andere gevallen die een invloed hebben op uw verzekerings-
situatie. Bekijk ons gerust als uw uniek aanspreekpunt voor het geheel van uw verzekeringen.

Specialist in ùw verzekeringen

Verzekeringen zijn een complexe materie. Zonder gedegen kennis van zaken is het haast onmogelijk om een goede verzekerings-
oplossing op maat te vinden. Als specialist terzake, kunnen we u optimaal begeleiden in de zoektocht naar oplossingen in alle domeinen, zowel in de privésfeer als in het professionele leven. ‘Maatwerk en expertise’ is de rode draad in ons werk. Wij zijn specialist in ùw verzekeringen !